La mulți ani Reginei Pop Madonna

Astăzi sărbătorim ziua de naștere a uluitoarei regine a pop-ului, Madonna, o artistă care a construit o moștenire care depășește muzica. De la începutul carierei sale, Madonna a făcut o adevărată revoluție culturală în întreaga lume.

A știut mai bine ca oricine cum să facă lumea să danseze pe muzica ei, în timp ce transmitea un mesaj puternic al unei epoci în schimbare. Atitudinile și opiniile ei au învățat lumea că rolul femeii în societate a început să se schimbe dramatic. Într-o lume dominată de bărbați, Madonna a îndrăznit să conteste regulile și definițiile societății ale feminității și le-a dat un nou sens. Încurajând pozitivitatea sexuală în stilul și muzica ei, o atitudine mai deschisă față de sexualitatea femeilor a început să modeleze o lume întreagă.

„Ca femei, trebuie să începem să ne apreciem propria valoare și valoarea reciprocă. Căutați femei puternice cu care să vă împrieteniți, cu care să vă aliniați, de la care să învățați, cu care să colaborații, care să vă inspire, să vă sprijine și să vă lumineze.” a fost discursul Madonnei din 2016, la acceptarea premiului „Billboard Woman of the Year Award”.

Există nenumărate exemple când Madonna a trimis putenice mesaje inspiraționale prin îmbrăcăminte. Unul minunat este amestecul de piese inspirate de lenjerie și forme masculine. Atât de puternic în anii 90, puternic și astăzi. În imaginea de mai sus, Madonna poartă fusta MURMUR Snap Skirt cu moș-și-babă, alături de o cămașă albă clasică și o cravată neagră pentru coperta albumului ei Madame X, fotografiată de Steven Klein. Este aproape ca și cum s-ar cita pe ea însăși. Este semnătura Madonnei!

Cum MURMUR vorbește despre bucuria de a fi femeie prin fiecare piesă și de a explora feminitatea și senzualitatea la un nivel mai profund, suntem mai mult decât mândri că am creat modele pentru una dintre cele mai emblematice femei de-a lungul istoriei. Iată câteva dintre cele mai memorabile momente în care a purtat creațiile noastre, prezentate de Andreea Badala, fondatoare și designer șef MURMUR:

Corset la comandă Murmur purtat de Madonna

„În 2014, am avut prima solicitare din partea echipei ei, printr-un showroom PR din LA, The Residency Experience. De când eram copil, ea a fost o adevărată inspirație pentru drumul meu creativ. M-am văzut crescând cu melodiile ei, atitudinea ei și stilul iconic. Și apoi am avut șansa uimitoare să o văd purtând creațiile mele. Este greu de exprimat în cuvinte cât de recunoscătoare am fost pentru asta!

Am creat prima piesă pentru Madonna: un corset personalizat pentru cea de-a 56-a ediție anuală a Premiilor Grammy. A fost îmbrăcat cu un costum alb Ralph Lauren. Pur și simplu uluitor!”

Ținuta de măicuță pentru turneul mondial Rebel Heart

„După prima noastră colaborare, am avut multiple solicitări de la echipa ei în cursul acelui an. Dar am vrut să-i trimit și ceva deosebit, pe lângă piesele solicitate. Am fost mereu fascinată de elementele catolice care se regăsesc în estetica ei. Așa că am creat special pentru ea o rochie inspirată din costumele de călugăriță și i-am trimis-o cadou. Un an mai târziu, ea a postat o poză pe Instagram din timpul fittingurilor cu rochia de măicuță."

„Madonna dorește designurile tale pentru următorul ei turneu mondial. Imaginează-ți doar cum e să te trezești cu acest mesaj! Ea a solicitat în mod special să-i creăm ținute de măicuțe pentru dansatorii de pe scenă în timpul turneului ei mondial. Și ea a fost cea care purta rochia trimisă cadou cu un an înainte. Ceea ce la început părea a fi un vis frumos, s-a transformat în realitate.”

„Când găsești acea voce puternică care face un statement pentru o lume întreagă, pur și simplu nu înceta să te inspiri de la ea. Aceasta este Madonna pentru mine: vocea care m-a inspirat într-un moment când tocmai începusem să înțeleg cum este să fii femeie în această lume. Și pas cu pas să înveți cum te poți bucura din plin de asta cu toate frumusețile, punctele forte, dar și slăbiciunile. Și încă o face!"

Andreea Badala, fondator și designer MURMUR

Shop now